i-Protecion® +; de nieuwe coating benchmark

Met de introductie van de 4.0 familie* in het glas gamma, zet optoVision een nieuwe benchmark voor de industrie. Het is hun doel om hetzelfde te verwezenlijken op gebied van hun glas-coatings.

Voortdurende investeringen in R&D (Research & Development), vooral op gebied van coating- technologie, werpt zijn vruchten af. optoVision is dan ook trots om de nieuwe i-Protection® + aan u voor te stellen.

Geoptimaliseerd op alle gebied: makkelijker te poetsen, hogere duurzaamheid, langere levensduur.

De i-Protection® + familie bestaat nog steeds uit 3 premium coatings, namelijk “i-Protection® NT, i-Protection® Blue GT en i-Protection® Pure HT”. Vanaf nu echter met de doorslaggevende “+”.

Door de nieuwste technologieën op gebied van coatings, materialen en processen toe te passen, bereiken we een gladder oppervlak. Dit betekent dat er een totaal nieuw level op gebied van makkelijk te onderhouden brillenglazen is bereikt. Deze nieuwe coatings drukken niet enkel hun stempel met het superieure lotus effect, maar overtuigen ook met hun duurzaamheid, en lange levensduur.

i-Protection® Pure HT+: minder rest-reflex met een hogere transmissie.

De, bij uw klanten, geliefde i-Protection® Pure HT werd verder geoptimaliseerd. Door gebruik te maken van innovatieve coating systemen wordt de rest-reflex herleid tot een minimum en verhogen ze de transmissie maximaal. Esthetisch wordt dit effect benadrukt door een nieuwe, zo goed als onzichtbare rest-reflex.

Meer informatie

www.vision-company.be