HOYA Vision Care opent filiaal in Rusland


HOYA Vision Care Company kondigt de oprichting aan van HOYA Lens RUS LLC. Nadat het in een langdurige samenwerking met een lokale distributeur een sterke positie in de Russische Federatie heeft opgebouwd, komt HOYA nu rechtstreeks op de markt om zijn service te verbeteren en zijn klantenbasis verder te ontwikkelen.

HOYA ziet interessante mogelijkheden om zijn activiteiten in Rusland uit te breiden en er een toonaangevende leverancier van geavanceerde optische producten, diensten en technologieën te worden.

Evgeny Shumilov, managing director van HOYA Lens RUS, verklaart: “Wij kijken ernaar uit om verder te bouwen op het succes dat het merk Hoya sinds 11 jaar in Rusland geniet. Wij willen de relatie met onze klanten versterken en zullen ons inzetten om hun praktijk te verrijken met de beste materialen voor brillenglazen en de beste ontwerpen en coatings. Wij zullen onze innovatiestrategie voortzetten door nieuwe diensten voor onze klanten te lanceren.”

Hans Werquin, CEO van HOYA Vision Care Europe, voegt eraan toe: “Wij zijn buitengewoon trots op de vestiging van onze eigen entiteit in Rusland. Het land is één van onze belangrijkste strategische markten, met een interessant potentieel voor producten voor gezichtscorrectie met meerwaarde. HOYA hecht veel belang aan een dichte nabijheid tot zijn klanten, om hen snel toegang te geven tot de nieuwste innovaties en technologieën, hen directe ondersteuning te verlenen en samen de activiteiten te ontwikkelen. Een aanwezigheid in Rusland zal deze relatie versterken en de basis vormen voor toekomstige groei.”

Voor meer informatie:
HOYA Vision Care Europe | www.hoya.eu