Hoya, Seiko en Van Hopplynus Ophtalm bieden opticiens alle troeven om te slagen

Dankzij een uniek en exclusief partnership tussen Hoya/Seiko en Van Hopplynus Ophtalm heeft elke opticien toegang tot kwaliteitsvolle brillenglazen én top-refractieapparatuur.

Hoya Lens Belgium en Seiko Optical Belux zijn gekend als belangrijke glasleveranciers in België, met een compleet glasaanbod en uitstekende service. Voortaan krijgt de opticien ook toegang tot een hoogkwalitatief gamma refractieapparatuur bij Hoya en Seiko dankzij een samenwerking met een betrouwbare partner.

Die partner is Van Hopplynus Ophtalm, dochteronderneming van het Belgische Arseus Medical en sinds vele jaren de exclusieve invoerder, distributeur en ervaren servicepartner van NIDEK, HAAG-STREIT en andere topmerken voor opticien en oogarts.

Beide partners geloven sterk in de kracht van de zelfstandige opticien. Brillenglazen bieden steeds meer mogelijkheden tot personalisatie. Hoe preciezer en objectiever de metingen gebeuren, hoe beter de opticien het optimale glas zal kunnen adviseren aan de klant. Daarnaast verwacht de consument professioneel en onderbouwd advies én een complete winkelbeleving.

“Wij geloven rotsvast dat de apparatuur van NIDEK en HAAG-STREIT een toegevoegde waarde betekenen voor elke optiekzaak, 2 topmerken die zich onderscheiden door kwaliteit, betrouwbaarheid en top-meetprestaties,” zegt Georges Byl, Managing Director van Hoya Lens Belgium. “Hoya en Seiko willen niets liever dan opticiens helpen in de verdere professionalisering van hun business en hen alle tools aanreiken die nodig zijn om het juiste glas te adviseren aan consumenten.”

“Hoya en Seiko behoren tot de beste glasleveranciers in België en werken heel servicegericht,” verklaart Christophe André, Business Unit Manager bij Van Hopplynus Ophtalm. “We zijn ervan overtuigd dat we met ons complete gamma aan kwaliteitsvolle refractieapparatuur uiterst sterke troeven hebben voor elke opticien”. In het aanbod zitten onder meer de Nidek OPD Scan III vs, de ARK 1 autorefractometer en keratometer, meerdere foropters (TS-310, TS-610 en RT-6100), de praktische HandyRef en last but not least de unieke Haag-Streit Lenstar LS 900 Myopia. Met deze configuratie kan onder meer axiale lengte worden gemeten, een cruciale parameter bij de verschillende behandelmethodes voor myopie, zoals onder meer de MiYOSMART-glazen van Hoya.

Interesse? Contacteer:

Hoya Lens Belgium
Jan Van Oers
Sales Manager Hoya Belux
T 03 660 01 52
E jan.van.oers@hoya.be
Klantendienst
T 03 660 01 70
E info@hoya.be

Seiko Optical Belux
David Dieltjens Commercial Manager
T 03 660 01 59
E david.dieltjens@seikovision.com
Klantendienst
T 03 660 01 75
E info.benelux@seikovision.com

Van Hopplynus Ophtalm
Ignace Fransman
Product Manager Opticians & Optometrists
M 0492 34 54 23
E ignace.fransman@vho.be
Klantendienst
T 0800 76 773
E info@vho.be