High-tech, premium titanium eyewear voor comfort en style

Als het om eyewear gaat, zijn superieur comfort, topkwaliteit en een stijlvol design een must voor verfijnde, moderne mannen met een voorliefde voor technologie. De CHARMANT Z- collectie voldoet aan al deze eisen. Deze in Japan ontworpen en gemaakte premium monturen zijn vervaardigd van hoogwaardig, biocompatibel Japans titanium en hebben ergonomische eigenschappen die dragers ongekende lichtheid en comfort bieden.

Ontdek verfijnde creatieve inspiratie in slanke, gestroomlijnde veren, slimme hoekstukken die meer flexibiliteit en minder druk beloven, en ontwerpelementen die zowel hightech als high-end zijn. Geaccentueerde bovenranden, luxueuze metaalkleuren en decoratieve accenten onderscheiden deze aantrekkelijke herenmonturen van de massa.

INSTANT VERFIJNING

Dit titanium nylor montuur heeft een trendy rechthoekig voorstuk met luxe zilveren details en is verkrijgbaar in de tinten witgoud, zacht grijs en klassiek zwart. Als een waar CHARMANT Z- model bevestigt deze look de merktraditie van lichtheid en comfort door middel van een geavanceerd ontwerp, titanium excellentie en ergonomische eigenschappen.

CLEAN-CUT & COOL

CHARMANT Z houdt zich aan zijn belofte van kwaliteit, comfort en style met dit moderne nylor model voor mannen. Titanium materialen zijn gebruikt voor een lichte en comfortabele pasvorm. Z-Titanium geeft de veren extra flexibiliteit. De zilveren details op de hoekstukken en het voorstuk geven een 3D effect dat de aantrekkingskracht vergroot.

DISCRETE ELEGANTIE

Japanse expertise en first-class titanium onderstrepen de verfijnde look en de high performance van een CHARMANT Z heren montuur. Dit nieuwste model voelt licht en comfortabel dankzij het Z- titanium materiaal, flexibele veren en ergonomische neuspads. Een elegante stijl is een must voor de CHARMANT Z man en dit model zal zeker niet teleurstellen met zijn aantrekkelijke nylor voorstuk en luxe zilveren of gouden veerdetails.

STRAK & OPVALLEND

Zet dit superieure herenmodel eens op en je zult meteen het verschil van CHARMANT Z begrijpen. Het opvallende strakke voorstuk wordt geaccentueerd door een titanium bovenrand. Slanke hoekstukken gemaakt van bèta-titanium zijn zo gemaakt, dat de druk op het hoofd wordt verminderd. Luxe gouden en mannelijke matte kleuren maken deze stoere look compleet.

Meer informatie

www.charmant.com