Het Uralkali Haas F1 Team zegt ‘Aloha’ tegen Maui Jim zonnebrillen

Maui Jim is een samenwerking aangegaan met het Uralkali Haas F1 Team in het FIA Formula 1 World Championship 2021, waarbij het merk nu de ‘Official Eyewear Partner’ van het Amerikaanse team wordt.

Geboren op de stranden van Maui, wordt het merk nu in meer dan 100 landen over de hele wereld verkocht. De Uralkali Haas F1 Team-coureurs Nikita Mazepin en Mick Schumacher zullen een Maui Jim-zonnebril dragen in de Formule 1-paddock, net als de rest van de leden van het team. Maui Jim zal zorgen voor de branding op de platformen van het team, zowel prominent op het circuit als online via de website van het team en sociale mediakanalen.

“Maui Jim is als een wereldwijd merk en een innovatieve leider in hun vakgebied een zeer welkome aanvulling op onze line-up van partners”, aldus Guenther Steiner, teambaas van Uralkali Haas F1 Team. “Hun zonnebrillen zijn van nature stijlvol, maar indrukwekkender is de investering die ze doen in hun technologie en hoe dat vervolgens weerspiegeld wordt in de kwaliteit van het product dat beschikbaar is voor de consument. Met een wereldwijd bereik en een passie voor prestaties, de synergieën tussen wat ze doen als merk en wat wij doen als een team dat deelneemt aan de Formule 1 – nou, het is een perfecte match en we zijn verheugd hen bij het team te verwelkomen.”

“Er is een parallel tussen Maui Jim en de Formule 1; we zijn allebei geworteld in technologie en innovatie’, zegt Renaud Schneider, Events and Sponsorship Manager voor Maui Jim Europe. “In de F1 draait het allemaal om innoveren om de snelste en meest betrouwbare auto te bouwen en het implementeren van technologieën om een ​​eersteklas team te ontwikkelen. Voor Maui Jim draait alles om constante innovatie om de beste lenstechnologieën te vinden die de ogen beschermen en tegelijkertijd de rijke kleuren van de wereld versterken. Het Uralkali Haas F1 Team is een spannend team met jong talent dat uitdagingen aangaat. We zijn verheugd om met hen samen te werken en klaar om Aloha te verspreiden onder alle Formule 1-fans.”

Championship: Formula 1 2021 (Formula 12021)
Event: Italian GP 
Date taken: Sunday, September 12, 2021 
Location: Autodromo Nazionale Monza,  Italy
Drivers: Nikita Mazepin 
Teams: Haas F1 Team 
Photographer: Zak Mauger