Het NCC ging beyond… en hoe!

NH Koningshof in Veldhoven was twee dagen lang het domein van het Nederlands Contactlens Congres (NCC). Nou ja, twee dagen… eigenlijk zes dagen, als je de opbouw en afbouw meerekent. Wat een werk is er verzet om dit mogelijk te maken en ja, vooral door heel veel vrijwilligers. Echt een ‘beyond’ petje af hiervoor, ook voor al het werk dat vooraf door het bestuur gedaan is.

Het NCC was helemaal uitverkocht met 1509 bezoekers per dag uit 21 landen, 66 sprekers die dit keer veel uit Nederland kwamen en 27 stands op de expo. Vanaf de opening op zondag om 09.15 uur voelde het NCC als een warm bad: vooral het elkaar weer zien en kunnen netwerken voerden de boventoon. De vele presentaties waren volgens een spreker ‘fun & exciting’, want je kon op een relaxte manier veel informatie vergaren. De meest recente ontwikkelingen hoorden we vooral op het Scientific Track waar de allernieuwste onderzoeken al gepresenteerd mochten worden.


NCC2024: 10+11 maart

Eyeline komt nog voor de zomer uitgebreid terug op het NCC, maar nu alvast een Save the date; zet u ‘m vast in de agenda? NCC2024 op 10+11 maart!