Het aftellen is begonnen en de ‘craving’ naar MIDO groeit meer en meer!

De registraties zijn open voor de volgende editie van MIDO: op de evenementwebsite www.mido.com is het mogelijk om je in te schrijven voor de beurs die gepland staat van 30 april t/m 2 mei 2022.

Met de recente “Covid-wet” in Italië staat MIDO 2022 nog meer open voor internationale mobiliteit en voor buitenlandse bezoekers, die vrij toegang hebben tot beurzen met een in Italië erkende vaccincertificering of met een snelle of moleculair negatieve test als de vaccincertificering in Italië niet wordt erkend.

“Dit is het teken van openheid waar we op hebben gewacht en dat de vooruitziende blik bevestigt bij de keuze voor het programmeren van MIDO 2022 in het voorjaar – merkte de voorzitter van MIDO Giovanni Vitaloni op. Met dit besluit zullen we namelijk kunnen komen tot meer internationaliteit en de participatie die ons altijd heeft doen onderscheiden. Er is een groter gevoel van veiligheid bij de operators in de sector, er hangt een sfeer van optimisme en veel enthousiasme. We zijn klaar om ons publiek te verrassen, want ‘craving for Mido’ is besmettelijk en we kunnen niet wachten om elkaar weer te ontmoeten”.

Een ander teken van vertrouwen komen ook uit de cijfers van de sector, die werden vrijgegeven ter gelegenheid van de ANFAO-vergadering. In de laatste negen maanden van 2021 lieten de gegevens een verbetering zien ten opzichte van de verwachtingen van het eerste deel van het jaar en een volledige terugkeer naar de waarden van 2019. 

“De bedrijven in onze sector zijn weer volop bezig – zegt Vitaloni – en zien de komende MIDO 2022 als een niet te missen kans om eindelijk nationale en internationale klanten fysiek te ontmoeten en de collecties te presenteren. Er is behoefte aan concreetheid en bij MIDO staan ​​we klaar om op deze behoefte in te spelen”.

Blijf op de hoogte van MIDO-nieuws via de website www.mido.com en de sociale kanalen:
Instagram (@mido_exhibition)
Facebook (@MIDOExhibition
Twitter (@MIDOExhibition)
En Linkedin

#MIDO2022 #livethewonder