Herfst/winter collectie Calvin Klein

De herfst/winter collectie van Calvin Klein is ontworpen voor een brede doelgroep en vangt de schoonheid en essentie van het merk met klassieke en tijdloze nuances die subtiele details integreren met moderne benaderingen. De collectie heeft drie designpijlers: Modern, Classic en Dynamic.

Calvin Klein grijpt tot op de dag van vandaag terug op zijn roots en concentreert zich op de eenvoud van het product terwijl het een obsessie heeft voor elk detail. “Strip it back, push it forward”, omarmt de schoonheid en creativiteit in het minimalistische ontwerp van Calvin Klein producten. Wees een stap vooruit, experimenteer; neem risico’s en verleg grenzen.

Na een experimentele update in 2017 keert het merklogo terug naar een meer vertrouwde Title Case-signatuur, waarmee de consument onmiddellijk opnieuw wordt verbonden met een iconische merkidentiteit en visuele belofte waarop hij vertrouwt.

De juiste eyewear spreekt voor uw stijl en uw dagelijkse stemming. Calvin Klein Eyewear biedt garderobe-essentials, met een reeks tijdloze stijlen voor elke levensstijl.

Meer informatie

www.marchon.com