Gouden monturen van Henry Jullien

Al 100 jaar ontwerpen en produceren de vakmensen van Maison Henry Jullien met de hand, en volgens een zeer strikt proces, hoogwaardige brillen voor mannen en vrouwen. De fabricage is gecertificeerd voor uitmuntendheid in Frans vakmanschap door het EVP-label (Entreprise du Patrimoine Vivant). Een sterke erkenning voor hun 100% Made In France monturen die vervaardigd zijn uit twee uitzonderlijke materialen: goud en Nanofit.

In het Doublé Or gamma wordt, met behulp van de wals doublé techniek, het goud onlosmakelijk verbonden met de metalen basis, in tegenstelling tot verguld goud. Naast de lange levensduur van deze monturen, staan ze ook bekend om hun hoge weerstand tegen oxidatie en zijn ze hypoallergeen.

In het Nano Studio gamma wordt er gebruikt gemaakt van Nanofit, wat ook terug te vinden is in de medische en luchtvaartindustrie. Dit materiaal heeft buitengewone capaciteiten zoals elasticiteit, weerstand en geheugenvorm.

In de Maison Henry Jullien collectie is Nanofit gecombineerd met een gepatenteerd schroefloos scharnier voor extra duurzaamheid (geen risico op losdraaien scharnieren want er zit geen schroef in) en voor een hoger beveiligingsniveau. Het breken van de metalen pinnen, dat is het grootste probleem met randloze monturen, wordt verminderd dankzij het volledig gecontroleerde proces.

– Luxe “à la française” –

Meer informatie:

09/218 87 10 – frames@technop.beHenry Jullien