Gespot! Influencer Lonneke Nooteboom draagt Frank and Lucie

Lonneke Nooteboom is al 21 jaar styliste. Het signaleren van trends zit bij haar in het bloed. Ze is personal shopper en styliste van onder andere John Ewbank en Kelly Weekers, werkt regelmatig samen met Leontine & Marco Borsato, schuift regelmatig aan als stylist bij Koffietijd van RTL4 en schrijft voor een aantal modebladen. Daarnaast geeft ze styling workshops, masterclasses en lezingen over influencer marketing. Ze is founder van online lifestyle magazine Style My Day en is momenteel voornamelijk te volgen op Instagram @lonnekenooteboom. Hierop deelt ze alles wat haar inspireert op mode- en lifestylegebied. 

Ook Lonneke wordt ouder en heeft dus op een gegeven moment een leesbril nodig. Ze heeft gekozen voor het elegante en tijdloze merk Frank and Lucie! Op Instagram postte ze een stijlvolle foto met haar Frank and Lucie leesbril.

lonnekenooteboom Ach… je kunt blijven ontkennen dat je de menukaart gewoon eigenlijk niet meer kan lezen… of je koopt gewoon een bril waarmee je echt wel gezien kan worden……toch? ? #ontkenningsfase #bijnavoorbij#zegdathetmestaat #alsjeblieft #please#dankjewel #bestweleendingetje #vindik

Meer over Lonneke?

In Eyeline 3 verschijnt een interview met Lonneke Nooteboom over ondernemen, styling en de laatste brillentrends.

Bekijk de post op de Instagrampagina van Lonneke, klik hier

Meer informatie

www.thereadingcompany.nl

www.frankandlucie.nl