Geef je omzet een boost – we mogen weer!

“Herken je dat? Dat je vol energie en ideeën zit, en dat het lijkt alsof er iemand op de rem trapt? Mijn hoofd maakte overuren tijdens de lockdown, terwijl de agenda bijna leeg was.” Aldus De Brillenstylist

Dat gaf ook ruimte. En die heeft ze benut om nieuwe werkmaterialen te ontwikkelen. Daarnaast is ze gaan werken met een programma dat een mooie combinatie maakt van online en offline. Ze geeft nu online kleding- en brillenadvies, zonder dat de klant het persoonlijke contact hoeft te missen.

Plan een stylingdag

Misschien merk je dat sommige klanten weg blijven of mis je de energie van een ouderwetse zaterdag. Die heerlijk hectische dagen waarop je elke klant die binnenkomt, een bril verkoopt.

Tip van de Brillenstylist: plan een stylingdag in en nodig al je klanten uit die 3-4 jaar geleden een bril hebben gekocht. Stuur hen een persoonlijke uitnodiging, een nieuwsbrief en post het op social media.

Stylingdag bij Hans van der List Eyewellness

“Vorige week heb ik een eerste stylingdag ingevuld bij Hans van der List Eyewellness. De agenda zat vol. We konden op gepaste afstand adviezen geven en vrijwel alle klanten hebben een bril gekocht. Zij waren verrast over het advies, Hans was enthousiast over de extra verkoop. Over twee weken hebben we zelfs een stylingweekend gepland.”

Ook een keer een stylingdag plannen in uw winkel? Mail dan naar marije@debrillenstylist.nl. Of neem een kijkje op de website www.dap-styling.nl