Frank and Lucie hanging loosely

Omarm plezier met de nieuwste brilkettingen trend

Helemaal nieuw dit voorjaar in het assortiment van Frank and Lucie zijn de exclusieve brilkettingen. In verschillende uitvoeringen, met stijl én comfort in ogenschouw genomen. Zo is er volop keuze én mogelijkheid tot afwisselen. Frank says “Lucie loves her accessories”. De SS 2020 collectie ready readers neemt je mee naar een bestemming vol zon en ontspanning. Fun staat voorop en daarbij mag je leesbril geen belemmering vormen. Geniet, lach en dans op het strand tot ver na zonsondergang, terwijl je favoriete Frank and Lucie veilig om je nek mee wiegt met het ritme van de zomerse klanken.

De kettingen komen in twee uitvoeringen. De eerste versie is uitgesproken en laat zich graag zien. Het gaat bij deze om iets grovere, maar verrassend lichte gourmet schakelkettingen die aan de veer van de bril bevestigd kunnen worden. Een trend die ook veel te zien was op de catwalks voor SS 2020. De ketting kan echter net zo goed met de bijgeleverde ring tot een bijzonder collier gemaakt worden, waar de bril prachtig in hangt. De klant kan kiezen voor Capri Azurro (milky blue/transparant groen), Carrara Grigio (grijs/zwart), Collina Toscana (transparant bruin) en Amalfi Fresco (grijs/caramel). Deze schakelkettingen zijn in een iets fijnere variant ook in twee combinaties verkrijgbaar; de Aurora met Hermes oranje en de Marina voor de turkooizen variant.

De tweede uitvoering is subtieler en sierlijk, maar net zo leuk! Bestaande uit een delicate lint/metaal combinatie met een luxe pareltje. Dit model is in vier versies verkrijgbaar: het chique Stracciatella, de havanna streep Tiramisu, vrolijk Spremuta en trendy Amarena. Hierbij passen ook de leuke en bijzondere Frank and Lucie bracelets in creamy Cocco en stripey Mandorla.

Bij alle brilkettingen worden mini pouches geleverd die onderdeel van de totale look en feel uitmaken. Om de accessoires tot één geheel te maken, is bij de brilkettingen ook het Frank and Lucie logo verwerkt in het totaalbeeld. Ze komen in een zwart gemoffelde metalen display om ze op te presenteren, maar er zijn ook zwarte, vegan leather presentatie-boxen beschikbaar of een combinatie van beiden.

Gun jezelf en je klanten een zorgeloze zomer. Let loose met Frank and Lucie.

Voor meer informatie

info@thereadingcompany.nl

Monique Zoeter

Monique.zoeter@thereadingcompany.nl