Evil Eye X Brussels Padel Open

Brussels Padel Open

Vorige week werd er voor het eerst een World Padel Tour toernooi gespeeld in de Benelux. Brussel was de fiere host in het prachtige Gare Maritime, bij Tour & Taxis.

De beste padelspelers ter wereld reisden af naar België en stonden oog in oog met elkaar op het padelterrein. De winnaars van de Brussels Padel Open waren bij de mannen Alejandro Galán & Juan Lebron, de nummers 1 van de wereld. Bij de vrouwen mochten Gemma Triay & Alejandra Salazar de trofee in de lucht steken. Overigens ook de nummers 1 van de wereld bij de vrouwen.

Evil Eye stand

Evil Eye Eyewear was ook aanwezig op de Brussels Padel Open met een stand om zijn nieuwste collecties voor te stellen en het padelpubliek warm te maken om voor een sportzonnebril te kiezen.

De elate-p is perfect om padel te spelen. Daarom pronkt ambassadrice Elisabet Amatriaín (nummer 17 van de wereld) met deze eyecatcher op de nieuwste padelcampagne van Evil Eye Eyewear. Vrijdag organiseerde het sportmerk een PR event met bekende ambassadeurs zoals o.a. Sabine Appelmans en Bart Raes. Zondag werden de trouwe partners dan weer in de watten gelegd met tickets voor de finales van de mannen en de vrouwen. Alle opticiens die de “padeldoelgroep” willen aanspreken, kunnen banners en counter cards aanvragen bij de vertegenwoordiger van evil eye eyewear.

Perfecte match

Aanvullend bij de stand werkte evil eye samen met een andere evil eye ambassadeur, Stéphane Timmerman en zijn padelkledingmerk “PADELbySY”. De collectie bestaat één voor één uit sportieve producten met ludieke quotes zoals “La Chiquita”, “Antonio Bandeja” en “La Casa De Padel” die bovenal perfect geschikt zijn om padel te spelen maar ook stijlvol genoeg om naast het veld te dragen. Stéphane is lid van de Antwerp Padel Academy en geeft lessen op hoog niveau. www.padelbysy.com