evil eye sport eyewear : Traileye Pro

HIGH PERFORMANCE KENMERKEN

Met zijn Traileye pro lanceert evil eye een echt multitalent onder de premium sportbrillen. Of je nu gaat fietsen, hiken of skien, winter of zomer, met de TrailEye pro ben je naast stijlvol ook nog volledig uitgerust en klaar voor elke sportdiscipline. De bril werd ontworpen met veelzijdige en intelligente features. Het kijkvlak bestaat volledig uit 1 geheel, waardoor je een breed en open gezichtsveld krijgt.

Net zoals alle sportbrillen van evil eye is ook de TrailEye Pro verkrijgbaar met glazen op sterkte. Afhankelijk van het model worden deze direct in het montuur, met een adapter of met clips gemonteerd. Ook alle monturen en glazen op sterkte worden volledig in de Oostenrijkse hoofdvestiging ontwikkeld en geproduceerd. ‘Made in Austria’ dus.

De grote lens zorgt naast bescherming tegen de gevaarlijke UV stralen ook voor bescherming tegen wind, regen en vuil. De speciaal ontworpen high end lens is snel en makkelijk te vervangen en de LST lens technology zorgt voor het perfecte zicht in alle omstandigheden.

De traileye pro is voorzien van een shield adapter of clip-in die het mogelijk maakt te werken met glazen op sterkte zodat ook brildragers zorgeloos kunnen kunnen sporten met een een zo breed en helder gezichtsveld. De TrailEye pro is veelzijdig door z’n perfecte pasvorm. Hij is geschikt voor verschillende en uiteenlopende sportdisciplines, het hele jaar door.

Dankzij diverse aanpassingsopties kan de TrailEye pro eenvoudig op elke hoofdvorm en sportdiscipline worden afgestemd. Zo glijdt de bril niet weg wanneer je een sport beoefent waar je continue naar beneden moet kijken. De monturen zijn gemaakt van PPX, een materiaal dat speciaal voor evil eye is ontwikkeld. Dit materiaal is licht, sterk en buigzaam. Dit maakt de bril niet alleen flexibel maar ook stevig en duurzaam.

Naast het speciaal ontworpen frame zijn de glazen gemaakt van een extreem slijtvast polycarbonaat met goede optische kwaliteit. Dit materiaal beschermt de ogen tegen invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, wind, stof, regen of insecten. Daarnaast biedt dit bescherming tegen UV A-, UV B,- en UV C-straling ( UV400).

De bril komt ook met een ingebouwd ventilatiesysteem, dat voor een gelijke lucht in en uitvoer zorgt. Dit voorkomt dat de glazen aanslaan en het zicht zouden verminderen. Het speciaal ontwikkelde frame van de Traileye pro komt met geïntegreerde verstelbare neuspads. Die zorgen niet alleen dat de bril comfortabel op je neus staat, maar dat hij er ook nog puur en modern uitziet.

Het slanke montuur en evil eye logo zijn een ware eye- catcher, dankzij de 2 maten en individuele pasvorm biedt de bril het ultieme comfort voor man en vrouw.