Esthetiek én precisie in HOYA’s innovatieve centreersysteem

Zo elegant dat u het liefst wil ophangen als een hedendaags designelement. Maar deze spiegel is zoveel meer. Het is namelijk het nieuwe videocentreersysteem van Hoya, visuReal Master.

Het nieuwe visuReal Master centreersysteem van HOYA maakt gebruik van een revolutionaire opstelling met 6 camera’s waarmee automatisch meerdere foto’s van de klant gemaakt worden. Deze dienen als basis om uiterst nauwkeurig alle relevante centreergegevens te bepalen.

De technologie achter het nieuwe visuReal Master centreersysteem is zeer hoogstaand. De nooit geziene set-up met 6 camera’s maakt automatisch meerdere foto’s en is ingebouwd in een uitzonderlijk dunne spiegelbehuizing. De software is gebruiksvriendelijk en snel, waardoor de meetresultaten vlot beschikbaar zijn op pc, laptop, tablet of smartphone. Er zijn geen bijkomende meetinstrumenten of zijdelingse foto’s nodig.

Het volstaat om uw klant op armlengte voor de spiegel te laten staan met zijn/haar nieuwe montuur en het centreerproces verloopt vanaf dan automatisch. Indien nodig kunnen de resultaten worden gecontroleerd en/of gecorrigeerd.

Omdat uw klanten zichzelf zien in de spiegel, nemen zij automatisch een natuurlijke houding aan.

Het visuReal Master centreerysteem van Hoya is aantrekkelijk, eenvoudig en betrouwbaar.

Neem voor meer informatie contact op met uw account manager van HOYA Lens Belgium.

Meer informatie

www.hoyavision.com