Essilor verzorgt voor het 2e jaar Erasmus+ stage aan Belgische optiekstudentenIn 2015 hebben Essilor Nederland en Essilor Belgium een zeer succesvolle Erasmus+ stage georganiseerd voor Belgische optiekstudenten. De stage werd door de studenten beoordeeld met een score van maar liefst een 9.8!

Essilor Nederland ontvangt van maandag 29 februari tot en met vrijdag 11 maart 2016, in het kader van het Europese Erasmus+ programma, een nieuwe groep van 7 laatstejaars-optiekstudenten van het Institut Sainte Marie uit het Belgische Jambes.

Dit project is een samenwerking tussen Essilor Belgium en Essilor Nederland. Deze stage betrof in 2015 een primeur voor de optische sector. Voor Essilor is het een eer om als vooraanstaand internationaal bedrijf door de Europese instanties officieel te worden erkend als partner in dit ambitieuze educatieve programma.

Essilor is ervan overtuigd dat zij, in haar rol als wereldmarktleider op het gebied van oogoptische producten, een waardevolle bijdrage kan leveren aan het Erasmus+ programma. Tijdens de stageperiode komt het volledige bestel- en productieproces van brillenglazen aan de orde evenals het vermarkten van de producten. Essilor wil op deze manier haar bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de toekomstige optiekprofessionals.

Meer informatie: www.essilor.nl