Essilor najaarscampagnes 2022

De nieuwe najaarscampagnes van Essilor staan klaar. Naast de nationale Varilux®/AVA™ campagne biedt Essilor dit jaar ook een campagne voor Eyezen® brillenglazen tijdens de Back to School-periode.

EYEZEN® BRILLENGLAZENCAMPAGNE

De Eyezen® brillenglazencampagne vindt plaats van 15 augustus tot en met 15 oktober 2022 (week 33 t/m week 41). Het thema van deze campagne focust op de verandering van onze wereld en de noodzaak om onze technologieën aan deze veranderingen aan te passen: ‘Het leven verandert. Waarom niet je brillenglazen?’

  • Consumentenboodschap: Corrigeer je zicht en stap over op Essilor® Eyezen® brillenglazen. Eyezen® brillenglazen ontspannen en beschermen je ogen, zodat je kunt blijven genieten van een digitale wereld.
  • Consumentenpomotie: Ontvang 100 euro korting op de aankoop van Eyezen® brillenglazen.
  • B2B-promotie: Als Essilor Expert-opticien kunt u gebruik maken van de huidige kortingsregels waar uw aankoopprijs ‘Eyezen® aan -50%’ is, om deze promotie te financieren.

Ontdek de volledige inhoud van de campagne en de actievoorwaarden op EssilorPro.

VARILUX® CAMPAGNE

De Varilux® campagne vindt plaats van 20 oktober tot en met 31 januari 2023 (week 42 t/m week 5). De boodschap tijdens de campagne is om een AVA-oogmeting te boeken en te kiezen voor Varilux® brillenglazen. Om de consument hiertoe te activeren, communiceert Essilor tijdens de campagneperiode met de gratis reis- en tevredenheidsgarantie.

  • B2B-promotie: Als Essilor Expert opticien krijgt u, naast de normale 50% korting, in de actie periode 20% extra korting op uw tweede paar.

Ontdek de volledige inhoud van de campagne en de actievoorwaarden op EssilorPro.

Meer weten?

Voor de campagnes worden een aantal campagnemiddelen digitaal beschikbaar gesteld. Bent u Ambassador, dan ontvangt u tevens een vergoeding vanuit het Essilor Experts Programma. Dit kunt u terugvinden in de brief die u heeft ontvangen of vraag ernaar bij uw optiekadviseur. Wilt u meer weten over de campagnes of heeft u hulp nodig bij het bestellen van uw campagne-activiteiten? Neem contact op met uw optiekadviseur.