Essilor en Luxottica succesvol gefuseerd

Essilor en Luxottica zijn succesvol gefuseerd. Door EssilorLuxottica op te richten, is een zeer grote speler in onze branche ontstaan.

EssilorLuxottica brengt twee complementaire en mondiale spelers bij elkaar. De inkomsten van het bedrijf bedragen meer dan 16 miljard euro en biedt werkgelegenheid voor bijna 150.000 werknemers. Essilor en Luxottica hebben hun krachten gebundeld rond één gemeenschappelijke missie: “Help mensen meer te zien, meer te zijn en het leven ten volle te leven door de evoluerende visie- en stijlbehoeften aan te pakken.

Leonardo Del Vecchio, uitvoerend voorzitter van EssilorLuxottica, zei: “We staan ​​aan het begin van een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis waarin we zo sterk geloven dat monturen en lenzen onder hetzelfde dak samenkomen en ons verticaal geïntegreerde bedrijfsmodel voltooien”. Hubert Sagnières, Executive Vice-Chairman van EssilorLuxottica, voegde hieraan toe: “De oprichting van EssilorLuxottica is een bepalend moment in onze strijd om het belang van goede visie te verhogen als een fundamenteel mensenrecht en een belangrijke hefboom voor wereldwijde ontwikkeling.”

Meer informatie

www.essilor-luxottica.com