Ervaar de premium brillen van Silhouette in de digitale wereld

De voorbije jaren zijn brillen op sterkte en zonnebrillen geëvolueerd van gewone hulpmiddelen naar echte modestatements. Een bril hebben die perfect bij de drager past, was nog nooit zo belangrijk.

Silhouette ontwerpt en produceert premium brillen die even veelzijdig zijn als de mensen die ze dragen. Terwijl de brillen de individuele stijl van de drager in de kijker zetten – met personaliseringsopties voor het design en de kleur en vorm van de glazen – lijkt het dankzij hun ongelooflijk lichte gewicht en soepele vorm wel alsof ze één worden met de drager. Het resultaat is een premium bril die uitmuntende functionaliteit combineert met tijdloze charme: een essentieel element in uw garderobe.

Om klanten te helpen bij het kiezen van de perfecte bril, biedt Silhouette nu een virtuele Try On-tool aan waarmee mensen het uitgebreide assortiment online kunnen uitproberen. Innovatie en een sterke pioniersgeest maken al vanaf het begin deel uit van de bedrijfscultuur bij Silhouette, en de virtuele Try On-tool ligt mooi in het verlengde hiervan.

Klanten kunnen nu een selectie brillen op sterkte en zonnebrillen ontdekken zonder dat ze hun woning moeten buitenstappen.

De virtuele Try On-tool van Silhouette tovert het scherm van de klant om in een spiegel, zodat hij of zij gewoon thuis de perfecte bril uit de collectie kan vinden. Een bril kiezen was nog nooit zo eenvoudig: klanten kunnen gewoon de modellen bekijken die ze mooi vinden, deze virtueel passen en zien welke modellen het best bij hun persoonlijke stijl passen.

Meer informatie

www.silhouette.com