ELLE voorjaar/zomer collectie

De ELLE vrouw is slim, charmant en ziet er altijd goed uit; ze typeert de individualiteit van Parijs. Ze houdt van de drukke stad in de nacht en van de rustige ochtenden in de parken. Eén ding is altijd hetzelfde, ongeacht haar omgeving: haar look is altijd uniek en alsof het geen moeite heeft gekost.

De monturen van deze collectie combineert moderne en vintage impulsen van de Parijse architectuur met elegantie en vrouwelijkheid. Ontwerpers hebben plezier gehad in het ontwerpen van speelse volumecontrasten zoals dunne montuurlijnen in combinatie met opvallende hoekstukken en geaccentueerde bovenranden. Gevlochten details maken de monturen heel sierlijk. Gekleurde oortips en kleuraccenten in frisse neutrale kleuren en aardetinten, of all-over kleuren zijn de finishing touch van deze nieuwe chique optische ontwerpen.

EL13495

Dit model is geïnspireerd door de elegantie en finesse van de Franse hoofdstad. Dit subtiele katachtige metallic montuur in lichte neutraaltinten heeft een geaccentueerde, met de hand geschilderde bovenrand in beige, bruin, donkergrijs of rood. Voor een zelfverzekerde look!

EL13496

Geef jouw stijl een luxe touch met dit modieuze model! Het slanke katachtige voorstuk straalt Parijse flair uit, gemaakt van dun metaal en met de hand geschilderde versieringen in blauw, lichtbruin, groen of roze. Dit modern montuur is licht, mooi en heel elegant.

EL13501

ELLE brengt de verfijning van modern Parijse architectuur tot leven in dit sierlijke nieuwe montuur. De zachte rechthoekige vorm is vrouwelijk en eigentijds, terwijl speels volume de bovenrand accentueert in bruin, groen, donkergrijs of wijntinten. Een flexscharnier verhoogt het draagcomfort.

EL13503

Dit opvallende ELLE montuur trekt zeker ieders aandacht. Stijlvolle vrouwen zullen de subtiel gevlochten details op het voorstuk en de veren prachtig vinden. Een verfijnd elegant metalen detail op het voorstuk maakt de look helemaal af. Gemaakt van het lichte materiaal TR90 in de kleuren blauw, roze, paars en klassiek zwart.

EL13505

Het metalen voorstuk van dit slanke model heeft een verleidelijke katachtige vorm. Het gevlochten ontwerp van de hoekstukken doet denken aan rijk bewerkte metalen sieraden. Zachte neutrale tinten worden gecombineerd met handgeschilderde rijke kleuraccenten in blauw, bruin, groen en roze

Meer informatie

www.charmant.com