ELLE optische collectie herfst/winter 2020

ELLE belichaamt het enthousiasme en de flair van een vrouw die op een zonnige dag door de straten van Parijs wandelt. Fris en tevreden met zichzelf, charmeert deze sprankelende Franse dame met haar elan en gevatte brutaliteit. Haar stijl is elegant ontspannen maar altijd sensueel. Zelfs in een geleende boyfriend-jeans en een oversized overhemd herinnert ze ons eraan dat vrouw zijn alles te maken heeft met spirit en evenwicht.

De nieuwe optische ELLE collectie is geïnspireerd door de klassieke inrichting en artistieke silhouetten van Parijs. Monturen van metaal met een vintagelook, gedurfde profielen van TR90 of diverse materiaalmixen, presenteren een kwaliteit en design dat extravagantie impliceert. Het zijn verrassende looks, met hun uitdagende Parijse persoonlijkheid en exclusieve, sierlijke details. Met krachtige en verlopende tinten zoals petrol, hints van rood en roze en warme goudbruine tinten onderscheidt deze collectie zich van de massa.

EL13490

Verlicht de donkere herfstdagen met dit opvallende nieuwe ELLE-montuur. Dit model met een vloeiend, licht rechthoekige voorstuk is verkrijgbaar in trendy verlopende kleuren bruin, groen en roze. De op Parijs geïnspireerde metalen details op de veren versterken de vrouwelijke glamour look.

EL13491

Dit montuur straalt de glans van de lichtstad Parijs uit. Het vrouwelijke model met zijn subtiele cat-eye vorm is hip. Het montuur zit comfortabel en voelt licht aan. Dit lichte gevoel wordt benadrukt door de verlopende kleuren van bruin, roze en blauw. Het metalen veerdetail roept de vintage sfeer van de stad op.

EL13492

Dit ELLE montuur is een musthave voor bij jouw nieuwe herfst outfit. Het decoratieve, op Parijs geïnspireerde model is chic en vrouwelijk met het licht ronde cateye voorstuk, gemaakt van het gewichtloze materiaal TR90. De vloeiende lijnen van het voorstuk lopen mooi over in dunne, retro-achtige metalen veren in zachte tinten. Deze bril is verkrijgbaar in prachtige tinten Havana, zwart, rood en groen.

EL13493

Dit delicate, vintage montuur van ELLE zal gewild zijn dit seizoen. De Parijse roots zie je terug in dit model met gevlochten lijnen. Het model is verkrijgbaar in roségoud, goud en goud met een handgeschilderde zwarte onderrand.

EL13494

Deze chique urban look mag niet ontbreken in de ELLE herfst wintercollectie. Het geometrische voorstuk van deze bril maakt hem uniek. De zachte randen, de handbeschilderde tinten (Neo2) en het elegante touwdetail op de veren, maken dit model zeer vrouwelijk en elegant.

Meer informatie

www.charmant.com