ELLE Eyewear lanceert haar ‘Made in France’ collectie

ELLE Eyewear presenteert een speciale Made in France collectie, die super vrouwelijke en heel Frans is.

Een toegewijd merk

Al vanaf de oprichting in 1945 richt ELLE zich tot vrouwen over de hele wereld op een positieve en toegewijde manier. Het merk geeft hen de kans zich te ontplooien in een steeds veranderende wereld.

Dit stijlvolle merk, dat altijd meegaat met de tijd, heeft zich in de afgelopen decennia ontpopt als een echte bondgenoot van vrouwen: ELLE is een voorbeeld voor feminisme. ELLE luistert naar hen en begeleidt hen dagelijks op hun weg naar een sterk en onafhankelijk leven.

Deze modebijbel weet de hotste trends op een creatieve manier te interpreteren, met een vrije geest en een vleugje joie de vivre – net als de ELLE- vrouw. Ze belichaamt de stedelijke sfeer van de Franse hoofdstad, slim en charmant, bewegend tussen elegantie en bedachtzaamheid, durf en ernst, maar altijd met een unieke en sprankelende uitstraling.

Deze nieuwe ELLE Made in France collectie, verteld door vrouwen, voor vrouwen, is een eerbetoon aan de ELLE vrouw door middel van hoogwaardige Franse monturen. Elk montuur is vernoemd naar een Franse vrouw die van belang is geweest in de Franse geschiedenis.

MARIE – EL31500

Klassiek en chic, dit slanke, afgeronde panto-vormige montuur is net zo legendarisch als de vrouw die het inspireerde: Marie Curie (natuur- en scheikundige). Haar werk, even legendarisch als revolutionair, beïnvloedt dit accessoire in vintage-stijl. Het ultra-trendy model van acetaat combineert retro-design met een moderne look en is verkrijgbaar in verschillende schildpadmotieven. Een mooi metallic detail, in goud of roségoud, geeft de veren een vrouwelijk en verfijnd effect.

SUZANNE – EL31501

Dit model, geïnspireerd op de Parijse architectuur, heeft een panto-vorm met een strak afgesneden bovenrand. De zorgvuldig vervaardigde rondingen weerspiegelen de beroemde forehand en backhand van tennisster Suzanne Lenglen. Dit montuur is eigentijds, grafisch en heerlijk vrouwelijk dankzij glamoureuze kleuren en een decoratief metalen detail geïntegreerd in de veren. Dit hippe model met zijn vintage uitstraling is gemaakt van acetaat en is licht en comfortabel.

MARGUERITE – EL31502

Deze gewaagde oversized look is geïnspireerd op het werk van Marguerite de Rochechouart, een abdis die haar leven wijdde aan het herstellen van de abdij van Montmartre in zijn vroegere grandeur. Dit model met delicate en vrouwelijke rondingen heeft een aantrekkelijk metallic detail op de veren, dat een sprankelende indruk geeft dat ons doet denken aan de Lichtstad.

LOUISE – EL31503

Voor een elegante retro look is dit cateye montuur een echte musthave. De verfijnde en speelse vorm is geïnspireerd op het verhaal van Louise Michelle, een Parijse lerares die ’s nachts als revolutionair een dubbelleven leidde. Deze twee facetten van haar verhaal worden vertegenwoordigd door een vloeiende verbinding van een deel acetaat en een metalen deel, die uiteindelijk samen de veer vormen. Dit decoratieve effect, in goud of roségoud, geeft een subtiel vleugje elegantie aan een onmiskenbaar vrouwelijk montuur.

ROSA – EL31504

Word verliefd op dit model met zijn slanke profiel en onmiskenbare Parijse look! Dit montuur met zijn cateye vorm en elegante en harmonieuze dunne rondingen is heel bijzonder. Net als de kunstenares en homo-icoon Rosa Bonheur is het zeer origineel. De metalen veren zijn plat en golvend en geven een verfijnde look en maximaal comfort. Wat betreft het voorstuk: een metalen plaat, in goud of roségoud, wordt in kleurrijk acetaat gestoken om de wenkbrauwlijn te accentueren door middel van contrasterende materialen en kleuren.

SIMONE – EL31505

Laat je innerlijke Parijse vrouw tot uitdrukking komen met deze bril als eerbetoon aan Simone de Beauvoir. Deze beroemde filosofe en toegewijde romanschrijfster was een belangrijke theoreticus op het gebied van feminisme. Dit montuur in een cateye vorm drukt een avant-gardistische stijl uit dankzij de golvende veren van acetaat. Een metalen plaat, in goud of roségoud, is in het voorstuk van acetaat geschoven. Dit geeft het montuur een originele uitstraling en draagt bij aan een optimaal draagcomfort.

JULIETTE – EL31506

Geniet van dit oversized ELLE-montuur met zijn zelfverzekerde look, geïnspireerd door het leven van Juliette Dodu. Het verzetslid werd beloond door the Legion of Honor voor haar moed en haar buitengewone persoonlijkheid, dat tot uiting komt in dit gewaagde model. Het vrouwelijke ontwerp wordt verfraaid door een glinsterend detail op de veren, terwijl het slanke voorstuk van acetaat verkrijgbaar is in een groot aantal aantrekkelijke kleuren. Dit montuur is extreem ligt en biedt de drager optimaal draagcomfort.

CAMILLE – EL31507

Dit onmiskenbaar vrouwelijke montuur heeft een aantrekkelijk cateye vorm. Het glitterdetail op de veren zorgt voor een sprankelend tintje en is geïnspireerd op het vuurwerk dat op nationale feestdagen de lucht boven de hoofdstad verlicht. Chic en elegant, deze bril is verkrijgbaar in een selectie van stijlvolle en vrouwelijke tinten, geïnspireerd op de kleurrijke schilderijen van de Franse kunstenares Camille Claudel.

EEN BRILLENETUI MADE IN FRANCE

Deze nieuwe ELLE monturen worden geleverd in een brillenetui speciaal ontworpen door een jonge Franse ontwerpster Claire Dartigues. Het etui is door mensen met een beperking gemaakt in Frankrijk, draagt het ELLE logo en zal elke vrouw vergezellen op al haar avonturen.