Elegant minimalisme in de nieuwe collectie van ELLE


ELLE’s nieuwe januaricollectie ontleent zijn inspiratie aan de hotste catwalktrend van de lente en zomer van 2016: elegant minimalisme. De opvallende, maar vloeiende lijnen geven samen met de zachte kleuren een gracieus randje aan de brillen in deze collectie.

De monturen spelen op een verleidelijke, vrouwelijke manier met de weelderige grafische kunst en wilde patronen die nu volop op de catwalks te zien zijn. De kleuren van dit jaar, een reeks van rood, oranje, koraal, roze en lila, doen je dagdromen van een prachtige zonsondergang in de Franse hoofdstad.

Met het nieuwe, lichtgewicht en flexibele materiaal “PES” dat in deze collectie wordt gebruikt, heeft ELLE bovendien haar portfolio uitgebreid met comfortabele, lichte brillen.

EL13404 ELLE maakt op een speelse manier gebruik van de klassieke Havana-look met moderne, levendige kleuren aan de voorkant en rijkversierde veren die overlopen in doorschijnende, effen oortips. De ronde veren maken het montuur zacht en vrouwelijk. Verkrijgbaar in verschillende tinten zwart, blauw en bruin-Havana. Liever een kleurrijke bril zonder patroon? Ga dan voor de vrolijke effen roze versie. Deze ELLE-monturen worden gemaakt van lichtgewicht TR90-materiaal en zijn daarmee erg prettig om te dragen.

EL13405 Sierlijk slank! Dunnere monturen bestaan er bijna niet. Less is more. Dat is waar het om draait bij dit slanke model met het trendy diepe voorstuk en de dunne metalen veren. De volledig effen kleuren bruin, grijs, paars of rood sluiten naadloos aan bij het elegante, minimalistische design van deze monturen. Door het gebruik van PES-materiaal is de bril uitermate licht en prettig om te dragen.

EL13407 Ingetogen en toch intrigerend! Dit prachtige, nuchtere montuur is volledig van metaal. Aan de binnen- en buitenkant van de veren wordt gebruikgemaakt van
contrasterende kleurencombinaties. Het metalen merkplaatje van Elle maakt deze elegante, kleurrijke stijl helemaal af. Verkrijgbaar in onder andere zwart/roze, bruin/lichtblauw, paars/koraal en wijnrood/zachtroze.

Voor meer informatie: Charmant Group Benelux – www.charmant.com