Een nieuwe stap voorwaarts

Afgelopen juli introduceerde Rodenstock het digitale platform: B.I.G. Precision Hub.
Hier vindt u alle informatie rondom B.I.G. Vision® en diepgaande kennis over het belang van het bepalen van de biometrische parameters van elk individueel oog. Dankzij baanbrekend onderzoek rondom het gebruik van deze parameters en het toepassen van een nieuw, innovatief algoritme gebaseerd op AI technologie zet Rodenstock een nieuwe norm als het gaat om de berekening van standaard brillenglazen.

Grootste biometrische dataset in de markt

De lancering van B.I.G. Vision® in 2020 markeerde het begin van het biometrisch tijdperk voor brillenglazen in de markt. Inmiddels heeft het R&D team bij Rodenstock meer dan 500.000 individuele oogmeetresultaten van de DNEye® scanner geanalyseerd en beschikt hiermee over de grootste biometrische dataset in de markt.

Door deze biometrische data te combineren met innovatieve A.I.-technologie neemt Rodenstock in 2022 de volgende stap in het berekenen van brillenglazen. Deze kunstmatige intelligentie technologie stelt de Rodenstock partners in staat af te stappen van de oude norm die nu nog gebruikt wordt bij het berekenen van standaard brillenglazen en hun klanten nog scherper zicht te bieden.

Ontdek de nieuwe norm in standaardglazen

Op de B.I.G. Precision Hub deelt Rodenstock alle biometrische kennis. Rodenstock kijkt er naar uit om samen met haar partners de gezamenlijke reis voort te zetten naar het leveren van B.I.G. VISION® FOR ALL.

B.I.G. THINGS ARE COMING IN 2022!