Een multiculturele juryvoorzitter sluit zich aan bij de SILMO d’Or-awards 2022

Jun Gobron, geboren in Namibië als zoon van een Belgische vader en een Japanse moeder, groeide op met een gretigheid en nieuwsgierigheid naar de wereld. Na het behalen van een diploma Economische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel (ULB) en enkele jaren ervaring bij multinationals, besloot hij een carrièreswitch te maken en interieurarchitect en ontwerper te worden.

Gepassioneerd door esthetiek, met een enthousiasme voor creatie en ondernemerschap, begon Jun Gobron vervolgens te studeren aan de École supérieure des Arts Saint-Luc van Brussel, wat zijn creatieve oog en aangeboren gevoeligheid wekte. Dat stelde hem in staat zijn talent als “ontwerper van lichtheid” te onthullen, waarbij hij de eenvoud en stroomlijning van Japan combineerde met de uitgebreide decoratie van Europa.

Versterkt door zijn goed afgeronde opleiding, is Jun Godron een pragmatische maar fantasierijke professional: “Ik heb veel geleerd over economie en het helpt me dagelijks bij mijn werk. Het vak van interieurarchitect of ontwerper beperkt zich niet tot de creatieve kant… Sterker nog, dat is maar een klein deel ervan. Als je het idee eenmaal hebt, moet je het uitvoeren. Je wordt een soort projectmanager. Je bent verantwoordelijk voor het omgaan met verschillende deelnemers, het opstellen van begrotingen, planning, enzovoort”, stelt hij.

Met zijn unieke multiculturele perspectief is Jun Gobron verheugd om zich bij de juryleden aan te sluiten als voorzitter en door te gaan met het schrijven van de geschiedenis van de SILMO d’Or-awards.