Een hoogst nauwkeurige toekomst voor de optiek

Innovatie en de wil om de markt te ontwikkelen zijn twee elementen van het het Essilor-DNA. Gedurende zijn rijk en lang verleden stonden innovatie en kwaliteit steeds op nummer één en dat zal zo blijven in de toekomst. Innovatie is de motor voor groei, en groei is voor een bedrijf van cruciaal belang om relevant te blijven in een dynamische markt als die van de optiek. De optiekmarkt vraagt de zelfstandige opticien om te investeren en zich te concentreren op vooruitgang: wie stagneert gaat achteruit, en dat heeft Essilor goed begrepen!

Begin februari gaven zij de aftrap van het nieuwe jaar met alweer heel wat innovaties die zorgen voor een nieuwe dynamiek in de wereld van de optiek, met een duidelijke en strategische visie op de toekomst.

Wist u bijvoorbeeld dat het potentieel van het menselijk oog véél hoger ligt dan we denken? Zo kunnen we 200 verschillende tinten blauw onderscheiden en scherpstellen doet het oog in 280 milliseconden. Om dit potentieel volledig te ontgrendelen wil Essilor ook het gezichtsvermogen zo nauwkeurig mogelijk kunnen meten, want uit onderzoek is gebleken dat 95% van de mensen een gevoeliger gezichtsvermogen heeft dan de huidige correctiestappen van 0,25 dioptrie.

Vanuit zijn engagement om de beste oplossingen voor het zicht te bieden, tilt Essilor, als pionier, de zichtcorrectiestandaard naar een hoger niveau. Na 5 jaar wetenschappelijk onderzoek en meer dan 100.000 geanalyseerde zichtparameters, ontwikkelde Essilor een baanbrekende technologie die het zicht tot de hoogste nauwkeurigheid brengt:

Een nieuwe foropter met een revolutionaire optische module en een slim refractieprogramma, die uitmondt in een subjectieve refractiewaarde met een nauwkeurigheid van 0.01 dioptrie, gecombineerd met een unieke klantenervaring. Dit voorschrift ligt aan de basis van de berekening en productie van het meest precieze brillenglas ooit.

Bent u klaar voor de nieuwe generatie van de optiek? Heeft u de nodige innovaties om uw winkel te onderscheiden en steeds een stapje voor te zijn op de concurrentie? Positioneer uw zaak aan de top van technologie, om deze nog meer en beter te onderscheiden! Join Essilor en stap mee in het AVA-verhaal!

Contacteer Essilor voor meer informatie op het telefoonnummer +32 (0)2 559 72 11 of stuur een e-mail naar uneyeted@essilor.be

Meer informatie

www.essilor.be