EDITION 21 collectie van MARKUS T

De EDITION 21 van MARKUS T is gemaakt tijdens een speciale tijd. Een uitdagende tijd voor ons allemaal. En toch heeft deze tijd ook zijn positieve kanten gehad. Door ons stressvolle, dagelijkse leven af ​​te remmen, hebben we extra tijd gekregen om na te denken over wat echt belangrijk is.

Nu de wereld wat langzamer draait, ontstaat er een bewustzijn van waarden dat we anders onbewust als vanzelfsprekend beschouwen. Wat betekent dit allemaal voor een brillenmerk? MARKUS T volgt nooit trends. In plaats daarvan richten zij zich op duurzaamheid, consistentie en betrouwbaarheid, terwijl ze constant hun eigen trend volgen: concentratie op de essentie.

Consistentie, concentratie, samenwerking, duidelijkheid

Deze vier sleutelwoorden vatten samen wat MARKUS T dreef bij het ontwikkelen van de nieuwe modellen. CONSISTENTIE staat voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, CONCENTRATIE is de focus op het wezenlijke, SAMENWERKING illustreert hun teamgeest – onder elkaar en tussen ons en onze partners. En DUIDELIJKHEID staat voor een helder zicht op wat belangrijk is.

DE EDITION 21 COLLECTIE – Nieuw maar ervaren

Met die waarden in gedachten hebben ze twee nieuwe modellen gemaakt uit hun sterke en bekroonde collecties, DOT MONO en EASE. Bij DOT MONO ligt de focus op hun geavanceerde scharniertechnologie. Afgerond door een uitgebalanceerd ontwerp, heeft de collectie zijn weg naar de top van de markt gevonden en weerspiegelt zo authentiek hun sterke punten. Het succes van de EASE-collectie heeft bevestigd: minder kan zo mooi zijn. Concentratie op de essentie was de belangrijkste factor bij de ontwikkeling van hun randloze collectie. Technische perfectie en flexibiliteit in ontwerp – eenvoudig, mooi en intelligent. En bekroond met vier designprijzen.

THE EDITION 21 COLLECTIE – Harmonie in materiaal en kleur

Titanium in antraciet, in combinatie met actuele kleuren. De nieuwe modellen zijn voorzien van TMi flex contouren in subtiel bruin-olijfgroen en opvallend oranje. De gekleurde ring tussen het titanium montuur en het glas is een nieuw kenmerk van de DOT MONO en creëert een spannende combinatie van de materialen titanium en TMi. De nieuwe modellen zijn elk verkrijgbaar met beide kleurvarianten van TMi-contouren en bieden daarmee de opticien de mogelijkheid om flexibel te veranderen.

Meer informatie

www.markus-t.com/en/edition-21