Duurzame topdesigns voor 2020 vervaardigd uit natural3D van neubau eyewear

Wie helemaal mee is met de laatste trends kiest niet alleen voor een prachtig design, maar focust ook sterk op duurzaamheid. Neubau eyewear lanceert de allereerste collectie brilmonturen uit het 100% biogebaseerde materiaal natural3D. Een schitterende innovatie voor brildragers die steeds gaan voor een trendy look én milieubewust leven.

Met natural3D is het nu ook voor het eerst mogelijk om een volledig natuurlijk materiaal in de 3D-printer te gebruiken. Het basisbestanddeel van dit revolutionaire materiaal is een olie die wordt gewonnen uit de zaden van de wonderboom. Het poeder dat zo ontstaat, wordt laag voor laag samengeperst door een laser bij het 3D-printen. Het teveel aan materiaal wordt opnieuw gebruikt voor extra afdrukken. Neubau eyewear heeft een speciaal procedé ontwikkeld om het oppervlak van natural3D modellen glad te maken en te sealen. Daardoor zijn de monturen bijzonder huidvriendelijk, en blijven de kleuren nog langer mooi.

De nieuwste brilmonturen Greta, Erin, Bill en David zijn vernoemd naar bekende milieuactivisten. Deze vier modellen – vervaardigd met behulp van innovatieve productiemethoden – zijn nóg lichter, hebben een perfecte pasvorm en bieden een uitmuntend draagcomfort. De 3D-brillenarmen zijn voorzien van een titanium naald, zodat de bril makkelijk en snel kan worden aangepast.

 

Meer informatie

www.silhouette-international.com