DSQUARED2 kiest Safilo

Safilo en Dsquared2, het modemerk dat in 1995 werd opgericht door Dean & Dan Caten, hebben een vijfjarige licentieovereenkomst getekend. Safilo is de komende vijf jaar verantwoordelijk voor het ontwerpen, produceren en distribueren van Dsquared2 branded eyewear. De eerste optische en zonnebrillencollecties – zowel voor mannen als vrouwen – zijn voor lente/zomer 2022 en komen in januari 2022 op de markt.
“We zijn zeer tevreden over het aangaan van deze nieuwe samenwerking met Dsquared2, dat een geweldige merktoevoeging aan ons portfolio is én een belangrijke kans om te groeien in het luxe modesegment”, zegt Angelo Trocchia, CEO van Safilo Group. “Het grote stilistische talent van Dean en Dan Caten en de hoge marktwaardering van dit zeer onderscheidende merk zullen de komende jaren voor uitstekende resultaten zorgen”.
“Eyewear is een zeer belangrijke productcategorie voor Dsquared2”, vertellen Dean en Dan Caten, oprichters en creatieve directeuren van het merk. “We zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking met Safilo. Deze zal onze positie in het segment verder versterken”.

Meer informatie

Beeld: Giampaolo Sgura