Diversiteit aan projecten bij Wecare

Het investeren in een nieuwe inrichting is een slimme investering, zeker met de unieke concepten van Wecare. Met een vintage industriële look of juist een strak klassiek interieur zorgt u voor een optiek die jarenlang een frisse uitstraling heeft. Wecare creëerde deze look ook bij Boots Optiek & Hoortoetstellen in Landgraaf en Krijgsman Optiek in Lienden.

Boots Optiek & Hoortoestellen– Landgraaf

Met goede herinneringen aan een eerdere verbouwing, besloot Boots Optiek ook deze keer in zee te gaan met Wecare. Hun nieuwe grotere locatie is ingericht met een combinatie van moderne, strakke meubelen en rustieke klassieke elementen. De steigerhouten tafel en de vintage vloerkleden zorgen voor een aantrekkelijke moderne look. De klassieke kappersstoel maakt het helemaal af. Op die manier kunnen klanten op een bijzondere manier hun bril passen.

Krijgsman Optiek – Lienden

Deze startende zelfstandige ondernemers gingen voor de industriële vintage stijl met onbewerkt baksteen, steigerhout en metalen designprofielen in de tafels. Op die manier is er een eigentijdse maar persoonlijke uitstraling gecreëerd. Door dit mooie resultaat en de goede reacties van de klant, geloven deze ondernemers dat deze verbouwing zeker een reden is van de mooie verkoopresultaten die ze boeken.

Meer informatie

www.wecare-int.com