Derde uitzending van ‘De Tafel van Vier’ op zondag 7 juni om 16.00 uur

Hoe is de winkelervaring van uw praktijk online?

Online shoppen is tijdens de coronacrisis nog harder gegroeid. Hoe zorg je er als ondernemer voor dat de klant met uw praktijk verbonden blijft? Hoe is uw website ingericht en sluit deze wel aan bij de beleving van uw winkel? Hoe zijn de klantreviews en welke uitstraling past het beste bij uw praktijk? Klanten laten zich beïnvloeden door een totaalconcept. Deze onderwerpen staan centraal tijdens de derde uitzending van de door de Academy of Vision Care van Bausch + Lomb georganiseerde contactlens talkshow voor professionals.

Presentator Eef van der Worp en vaste tafelheren Jeroen Mulder en Rob Rosenbrand praten deze uitzending van De Tafel van Vier met Gideon Schipaanboord, adviseur op het gebied van digitale vraagstukken. Hij zal uitleggen dat met een optimale online klantbeleving de klant gewoon in de winkel blijft komen. Wat komt daarbij kijken en hoe ga je als ondernemer om met deze digitale transitie? Gideon is in staat op heldere en praktische wijze aan te geven welke stappen je kunt zetten. De optiek blijven bezoeken is namelijk belangrijk voor de optiek én voor de klant. Want, zoals tijdens de eerste uitzending van De Tafel van Vier werd besproken, oogproducten verkopen zonder adequate oogzorg kan niet.

Online bijwonen van de uitzending van zondag 7 juni

De contactlens talkshow De Tafel van Vier wordt uitgezonden vanuit de Stijlkamer van de Koninklijke Munt in Utrecht. Aanvang is 16.00 uur, de uitzending duurt ongeveer een half uur.

U kunt zich aanmelden via deze link: https://ltmedia.webinargeek.com/de-tafel-van-vier-bausch-lomb

U ontvangt na registratie een e-mail met daarin de link naar de uitzending.

Terugkijken ?

Uitzending zondag 17 mei. Over de zin en onzin van routinecontroles met vierde gast Cor Schoenmakers.

https://www.youtube.com/watch?v=QqkkdaBoAKU

Uitzending zondag 24 mei. Over compliance & hygiëne met vierde gast Imke Jacobs.

https://www.youtube.com/watch?v=TV6JHhQV4Dc