De Voorjaarsklassiekers van Technop

De vogeltjes beginnen weer te fluiten, de lente staat in haar startblokken en Technop smeert de kuiten al in voor de Voorjaarsklassiekers. Ook de wielrenners van de B&B Hotels – KTM ploeg warmen zich al op!

Ook dit jaar dragen deze profs de sportzonnebrillen van Bollé maar hun partnership gaat nog verder. Het iconische merk roept het inzicht en de ervaring in van deze atleten. Zo creëren zij samen de perfecte combinatie van stijl, draagcomfort, een goede bescherming en een uitstekend zicht.

Hieruit ontstond onder andere het model CHRONOSHIELD waar geen compromissen gemaakt werden op het gebied van zicht en comfort. De LIGHTSHIFTER, de keuze van het B&B Hotels – KTM team, staat gekend voor zijn geweldige uitstraling, verstelbaar neusstuk, de perfecte helmintegratie, … De C-SHIFTER is stijlvol en bevat alle technische eigenschappen.

Daarbij biedt Bollé nog de extra mogelijkheid om de meeste modellen te bestellen met glazen op sterkte (of een optische clip). Deze bestellingen kunnen rechtstreeks geplaatst worden via de prescriptie module op www.technop.be. Deze module biedt verschillende voordelen: overzicht van alle monturen die mogelijk zijn met de correcte stockweergave en de berekening van de glazen en de prijzen online.

Wenst u deze handige tool te leren kennen of ontdekt u graag de volledige collectie? Maak dan nu uw afspraak via welvaert.sandra@technop.be.