De Tafel van Vier draait door!

De kijkcijfers waren afgelopen maandag veelbelovend, aanstaande maandag 12 en 19 oktober draait De Tafel van Vier van de Academy of Vision Care van Bausch + Lomb door! Presentator Eef van der Worp en de vaste tafelheren Jeroen Mulder en Rob Rosenbrand gaan in gesprek met een wisselende vierde gast die toonaangevend is op zijn of haar vakgebied: Edwin Raghunath en Kim Lammers.

Maandag 12 oktober 19.30 uur
Met als vierde gast Edwin Raghunath

Deze uitzending gaat over presbyopie en multifocale contactlenzen. Vierde gast aan tafel is Edwin Raghunath, optometrist en eigenaar van Kijk op Ogen in Moordrecht. De gemiddelde leeftijd waarop men in Nederland contactlenzen krijgt aangepast is met veertig jaar, ten opzichte van de ons omringende landen, relatief hoog. Waar staan we momenteel met het aanmeten van multifocale contactlenzen, en hoe kunnen we het aandeel multifocaal verhogen? Hoe goed zijn de huidige generatie multifocale lenzen en welke beloftes kunnen we potentiële lensdragers doen? Het onderwerp wordt zowel vanuit de wetenschap als vanuit de praktijk belicht.

Schrijf u nu in voor de online contactlens talkshows! 
De uitzendingen zijn om 19.30 uur op maandag 12 en 19 oktober en duren ruim een half uur. Daarna unieke mogelijkheid tot live chat over het onderwerp!

Schrijf je nu in!

U ontvangt na registratie een e-mail met daarin de link naar de uitzending.

Maandag 5 oktober Robert Wisse over de veiligheid van contactlenzen

Aflevering terugkijken?

Maandag 12 oktober Edwin Raghunath over presbyopie en multifocale contactlenzen

Maandag 19 oktober Kim Lammers over communicatie en teambuilding