De nieuwe Esprit monturencollectie voor de lente en zomer 2016


Esprit maakt steeds weer gebruik van de laatste modetrends. De eigentijdse kleding en accessoires van Esprit stralen een ontspannen, ongedwongen sfeer uit en zijn ontworpen om lang mee te kunnen.

Deze visie is goed terug te zien in de nieuwe monturencollectie voor de lente en zomer van 2016. De tijdloze monturen voor mannen, vrouwen en tieners zijn gemaakt van hoogkwalitatieve materialen, van dun metaal tot kleurrijk acetaat tot zelfs het ultralichte Ultem en TR90. De felle of juist romige kleuraccenten versterken de matkleurige brillen in grijs, karamel en paars.

ET17497 – Vrouwen
Dit hoekige montuur met ronde glazen is gemaakt van dun metaal en heeft een subtiel stippenpatroon op het voorstuk. De ideale mix van vrouwelijkheid en retrostijl. Verkrijgbaar in paars, bruin en zwart met bijpassende veren. Perfect voor zowel zakelijke als sociale settings.


Kleuren
533 Paars
535 Bruin
538 Zwart

ET17498 – Vrouwen
Dit moderne, hoekige montuur gemaakt van acetaat heeft romige kleuren die de bril een ingetogen, elegante uitstraling geven. De kleurtint op de veren wijkt af van die op het voorstuk voor een extra sierlijk detail. Verkrijgbaar in de kleurencombinaties matgrijs-zwart, wit-romig, Havana-karamel en lavendel-roze. Ideaal voor zowel formele als minder formele settings.


Kleuren
505 Grijs
536 Wit
545 Havana
577 Paars

ET17502 – Vrouwen
Esprits elegante, ronde, roestvrijstalen montuur krijgt in dit model een rand van TR90-materiaal, voor een eigentijdse en chique bril die ook nog eens uitermate licht is en prettig om te dragen. De nieuwe, frisse kleuren van dit seizoen zijn onder andere eigentijdse varianten van paars, roze, bruin en zwart met bijpassende veren.


Kleuren
533 Paars
534 Roze
535 Bruin
538 Zwart

ET17504 – Tieners/Twintigers
Deze nieuwe modellen zijn zeer geschikt voor jonge, actieve vrouwen die de nieuwste modetrends moeiteloos combineren met hun eigen, ongedwongen stijl. De lichte monturen van Ultem-materiaal hebben zachte, ronde randen en levendige kleuren die dit seizoen helemaal hip zijn. Verkrijgbaar in donkerrood met fuchsiakleurige veren, glanzend zwart met framboosrode veren, donkergroen met zeegroene veren en paars met witte veren.


Kleuren
531 Rood
538 Zwart
547 Groen
577 Paars

ET17507 – Mannen
High tech, stoer en ingetogen vloeien moeiteloos samen in dit roestvrijstalen montuur met TR90-rand. De tijdloze, verfijnde uitstraling van deze modellen wordt benadrukt door het mannelijke stippenpatroon dat op het voorstuk is aangebracht. Verkrijgbaar in klassiek zeeblauw of een hippe, olijfgroene kleur, maar ook in de indrukwekkende combinatie van zwart metaal met een Havana-rand. Bij uitstek geschikt voor de hedendaagse man!


Kleuren
507 Zeeblauw
527 Olijfgroen
545 Havana

Voor meer informatie:

Charmant Group Benelux – www.charmant.com


[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mJGMyWbHeMk?rel=0&showinfo=0&w=640&h=360]