De LIGHT JUNIOR collectie van CÉBÉ

Met meer dan 125 jaar expertise en erkend voor de kwaliteit van hun materialen en glazen, drijft Cébé’s passie het merk om verder te gaan in alles wat het doet, vooral als het gaat om het beschermen van de gevoelige ogen van jonge kinderen. De Light Junior collectie omvat zonnebrillen in trendy kleuren voor de allerkleinsten tot jong volwassenen.

De ogen van baby’s en jonge kinderen hebben jaren nodig om zich te ontwikkelen en zijn extra gevoelig voor intens licht. Onbeschermde ogen kunnen schade oplopen door UV-straling en schadelijk blauw licht. De Light Junior-collectie van Cébé zorgt voor bescherming hiertegen en voegt daarbij vrolijke, trendy en nieuwe kleuren toe aan de zonnige dagen die voor ons liggen.

In de afgelopen jaren zijn we ons veel meer bewust geworden van de schadelijke effecten van blauw licht op de ogen, vooral bij jonge kinderen, maar wat is blauw licht?
Ook wel High-Energy Visible (HEV) licht genoemd is een zichtbare component van licht. Het is opgedeeld in 2 delen: blauwviolet licht, waarvan bekend is dat het 15 keer schadelijker is voor het netvlies dan andere kleuren in het spectrum. Het kan laesies in netvliescellen veroorzaken, staar en ouderdomsgerelateerde maculaire degeneratie (AMD).
Aan de andere kant van blauw licht bevindt zich turkooisblauw licht dat gunstig is voor het organisme. Het beïnvloedt de cycli van slapen en wakker zijn en ook het geheugen.

Bescherm de ogen van kinderen tegen schadelijk blauw licht met een Cébé zonnebril

De Cébé Zone Blue Light-glazen blinken uit in het voorkomen van vermoeidheid van de ogen en schade aan het gezichtsvermogen bij kinderen. De glazen filteren tot 94% van het schadelijk blauw licht (een percentage blauw licht is nodig om de kleur blauw te onderscheiden). Daarnaast bieden ze ook 100% UV-bescherming. De lichte en slagvaste glazen zijn gemaakt van polycarbonaat en zijn verkrijgbaar in categorie 3. Ze verbeteren de gezichtsscherpte en zorgen voor een betere kleurwaarneming.

Leer meer over Cébé Zone Blue Light in deze korte trainingsvideo:

 

TRUSTED BY MUMS AND DADS. LOVED BY KIDS.

Meer informatie

Technop – www.technop.be (voor de digitale cataloog) – frames@technop.be – 09/218 87 10
Of maak een afspraak met Sandra Welvaert welvaert.sandra@technop.be – 0497/42 36 64