De herlancering van Skaga biedt een gloednieuwe collectie, campagne en website

Marchon Eyewear start het nieuwe seizoen met de herlancering van Skaga: een nieuwe campagne, website en ontwerprichting voor de nieuwste brillencollectie. “Swedish by Nature since 1948”, viert ruim 70 succesvolle jaren van Scandinavisch design, erfgoed en hoogstaand vakmanschap.

Trouw aan zijn Zweedse roots, biedt Skaga unieke en stijlvolle brillen gecombineerd met een moderne, minimalistische vormgeving. Skaga-monturen zijn voor veel consumenten over meerdere generaties aantrekkelijk en beschikken over een strak, verfijnd ontwerp en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De nieuwe Skaga-brillencollectie bevat een mix van acetaat-, metaal- en titaniumstijlen, allemaal zorgvuldig geconstrueerd om moderne ontwerpkenmerken te integreren, terwijl het de vernieuwing voor het merk versterkt.

“Different Look, Same Heritage” is de nieuwe richting voor Skaga, terug te zien in de brillencampagne en ontwerpen. De optische collectie bestaat uit strakke, tijdloze monturen met bijgewerkte ontwerpdetails die voldoen aan de onderscheidende functionaliteit waar het merk bekend om staat. Voor het eerst introduceert Skaga stijlen die zijn gemaakt van biobased celluloseacetaat, een schoner alternatief voor standaard op petroleum gebaseerde kunststoffen, waardoor de monturen minder belastend zijn voor de planeet. De collectie bevat 23 gloednieuwe stijlen, allemaal met vernieuwde designelementen zoals de iconische “S”-initiaal, het gegraveerde “S”-patroon en “S”-vormige details.

Skaga blijft een merk dat uitdaagt en biedt tijdloze ontwerpen en verhoogde functionaliteit.

Meer informatie:

Marchon Eyewear
benelux@marchon.com
+31(0)20 581 5000
www.marchon.com