De duurzame zomer collectie van neubau eyewear

Eco-brillenlabel neubau eyewear is een pionier op het gebied van duurzaamheid en deze zomer bewijzen ze opnieuw dat een uitstekend brildesign en een milieuvriendelijke bedrijfsfilosofie hand in hand kunnen gaan. Met de modellen voor 2020 presenteert het Oostenrijkse label een reeks highlights gemaakt van natuurlijke materialen; het ultieme accessoire voor een eindeloze, duurzame zomer.

Franse stijl gemaakt van 100% plantaardige materialen

De speciale editie Côte du Soleil uit het topsegment van neubau eyewear is geïnspireerd op de levensstijl van de Franse Rivièra in de jaren 60. Het assortiment bestaat uit de drie modellen ROMY, ALAIN en MAURICE, gemaakt met 3D printtechnologie en natural3D, een duurzaam, 100% biobased materiaal ontwikkeld door neubau eyewear uit de olie van ricinuszaden.

Green Perspectives

Het feit dat een urban levensstijl en duurzaamheid ook kan worden gecombineerd met moderne ontwerpen wordt bewezen door de neubau monturen, gemaakt van naturalPX. Hier ontmoet het duurzame materiaal, dat voor 65% uit castorolie bestaat, een tijdloos design. Het resultaat is een modieuze bril die de bijpassende duurzame, ethische outfits perfect afrondt.

Driedimensionale weergaven van de 3D-printer

Met hun 3D-modellen luidt neubau eyewear een nieuw tijdperk van eyewear trends in. Een bril gedrukt op een 3D-printer. Avantgarde, extravagant en duurzaam, de modellen van het eyewear label hebben een stijlvol design. Hoogtepunten zijn onder meer de 3D-versieringen die deze modellen hun futuristische uiterlijk geven en op een bijzonder milieuvriendelijke manier zijn geproduceerd.

Met behulp van innovatieve 3D-printtechnologie is het mogelijk om complexe en ingewikkelde structuren te produceren. De productiemethode is bijzonder efficiënt met hulpbronnen, aangezien de poedervormige kunststof laag voor laag met een laser wordt bedrukt en overtollig materiaal wordt hergebruikt.

Meer informatie

www.neubau-eyewear.com