De digitale flagshipshowroom van Silhouette

Silhouette staat al sinds zijn oprichting in 1964 bekend als innovator. Het merk van luxebrillen kiest nu voluit voor digitale innovatie om zijn zakelijke klanten optimaal te adviseren en ondersteunen.

De digitale flagshipshowroom is een treffende mijlpaal in de digitale transformatie van Silhouette. In deze nieuwe virtuele ruimte verwelkomt het internationaal actieve merk met plezier businesspartners van over de hele wereld. Partners hoeven zich nu niet meer te verplaatsen, maar overleggen gewoon vanuit hun kantoor met Silhouette. Een echte meerwaarde in deze uitdagende tijden, waarin afstand houden de norm is. Het nieuwe platform, een virtuele showroom voor de nieuwste premiumproducten van Silhouette, wordt gelanceerd in maart 2021. Een unieke wijze om de wereld van het merk te verkennen. In de digitale flagshipshowroom worden ook een-op-eengesprekken met experts georganiseerd. Zakelijke partners komen daarbij in realtime alles te weten over Silhouette.

Interactieve inhoud tilt de ervaring van bezoekers naar een hoger niveau en laat hen op een aparte en vernieuwende manier kennismaken met de brillen van Silhouette. “Nog nooit was het voor onze businesspartners zo eenvoudig om digitaal in het universum van Silhouette te duiken en onze nieuwste producten te ontdekken. Bovendien werken we met consultaties onder vier ogen, voor een totaalconcept op maat”, vertelt Michael Schmied, CMO bij Silhouette.

In december 2020 lanceerde Silhouette op zijn website al met succes een virtuele tool om brillen te passen. Voortaan is deze tool gekoppeld aan de digitale flagshipshowroom, waar hij het scherm van de gebruikers omtovert in een virtuele spiegel. Zo kunnen ze een ruime waaier aan brillen online passen. Zakelijke partners, zoals opticiens, kunnen zich nu online verdiepen in alles waar het merk voor staat. Ze leren ook meer over de duurzame visie, de materialen en de ‘made in Austria’-belofte van Silhouette. Tot slot is er de speciale rubriek in het teken van ‘100% Silhouette’, het alles-in-eenpakket van het merk met brillenglazen, monturen en nazorg. Silhouette streeft voor elk element van zijn creaties naar perfectie. Voor een maximaal resultaat is 100% Silhouette dan ook dé optie.

Voor Silhouette is dit nog maar de eerste stap in zijn digitale transformatie. Het brillenmerk speelt een voortrekkersrol in het digitale tijdperk en deelt dit nieuwe succesverhaal met zijn vele gewaardeerde businesspartners.

Voor meer informatie, kunt u Sandra (s.vanrenterghem@be.silhouette.com / +32 477 27 96 38) en Sam (s.dekkers@be.silhouette.com / +32 476 51 81 92) contacteren.

www.silhouette.com