De Chopard zonnebrillencollectie van 2016


De Chopard zonnebrillencollectie van 2016 brengt ons een perfecte mix tussen vakmanschap en technologie, volledig in lijn met de juwelen en de uurwerk collecties.

Stijlvolle, geraffineerde en tijdloos elegante modellen die de volledige glamour omvatten van de Chopard wereld. De ruime, vrouwelijke monturen zijn gekenmerkt door de hoge kwaliteits-materialen, handgemaakte processen en modern design.

Kleur is de rode draad in de volledige zonnebrillencollectie van 2016 waarin vorm en volume worden benadrukt door ongewone kleurencombinaties. De gedurfdste tinten werden gebruikt op acetaat en metaal, volledig mat of met semitransparante schakeringen.

De glazen, altijd van de hoogste kwaliteit, komen ook in een gamma van levendige, kleurrijke tinten. Alsook de handmatige kristallen afwerking dat elk Chopard montuur echt uniek maakt.

THE PALME VERT / CANNES COLLECTION
SCHB26 col. 301

Het rode loper model toegewijd aan de palm, het iconische symbool van het Cannes Film Festival, exclusief uitgewerkt door Chopard. Het gesof sticeerde frame is gemaakt van twee metalen draden met verschillende kleuren die samenvloeien. De branches werden afgewerkt met een kristallen palm.

IMPERIALE WATCH
SCH190S col. 9XK

Een acetaat model met een vierkant, vlak voorstuk, gedecoreerd met hand gezette kristallen. De metalen en hand bezette cilindervormige scharnieren zijn zowel
een functioneel als decoratief detail. Verkrijgbaar in stijlvolle schaduwrijke kleuren die het 3D effect van het acetaat model benadrukken.

Voor meer informatie: www.technop.be, frames@technop.be of 09/218.87.10