De Caesar-Flip II: een custom clip-on van Ofar

Langzamerhand verlangt iedereen naar het voorjaar. Vindingrijk als we zijn, bedenken we ongetwijfeld manieren om straks, ondanks eventuele Coronamaatregelen waar we nog mee te maken krijgen, te genieten van mooi voorjaarsweer.

Tijd voor de klanten dus om zich alvast te oriënteren op het aanbod aan custom clip-ons.

Eén van de custom clip-on systemen die Ofar levert is de Caesar-Flip II. Met dit systeem maak je voor elke metalen of kunststof bril een functionele en ook fraaie zonneclip op maat, die ook nog eens in 3 standen op te klappen is. De clip-on, van Japanse makelij, is licht, randloos (en daardoor onopvallend) en handig in gebruik. Het 4-punts klemsysteem met siliconen buffers van deze clip-on zorgt voor gemak bij op- en afzetten.

Met 3 leverbare maten en 2 kleuren frames is de Caesar-Flip II passend te maken voor praktisch elke bril. De TAC glazen die bij de Caesar-Flip II horen, zijn gepolariseerd en leverbaar in G15, bruin en bruin high contrast; in 2 verschillende maten. De glazen voor de Caesar-Flip kunnen zowel machinaal als handmatig op maat gemaakt worden. Een uitgebreide beschrijving van beide methodes is te vinden op de Ofar website: www.ofar.nl.

Ook andere kunststof glazen (andere materialen en kleuren zonneglazen of bijvoorbeeld glazen voor een leescorrectie) kunnen op het frame van de Caesar-Flip II bevestigd worden; het bevestigingssysteem voor de glazen op het frame is namelijk los leverbaar. Van opklapbare clip met leesadditie tot high-contrast clip met oranje glazen, de mogelijkheden worden hiermee bijna onbeperkt.