David Dieltjens wordt commercieel directeur Seiko Belux

De voorbije jaren heeft Seiko ingezet op innovaties, met onder meer de lancering van de unifocale glazen SEIKO Ixceed en SEIKO SmartZoom in 2019. Eind 2020 volgde de introductie van SEIKO Brilliance. Dit glas is ontwikkeld voor progressieve brildragers die geen compromissen willen wat betreft hun zicht of hun veelzijdige leven; SEIKO Brilliance biedt meer individualisering en precisie dan ooit tevoren.

Om de groei van het merk Seiko te ondersteunen, is David Dieltjens recent gestart als Commercieel Directeur Seiko Belux. Hij heeft 15 jaar ervaring in de optiek in de Benelux, zowel op het vlak van marketing als sales. Hij heeft met name een zeer grote expertise opgebouwd in de ontwikkeling van een netwerk van opticiens, de implementatie van B2C marketingcampagnes en business support voor zelfstandige opticiens.

“Ik geloof echt in de kracht van het merk om de groei van zelfstandige opticiens te ondersteunen. Dit DNA  heb ik onmiddellijk teruggevonden bij Seiko, door de kenmerkende precisie van de glazen en de hoge productkwaliteit, zowel qua designs als hoogstaande coatings. Ik kijk er echt naar uit om na mijn opleidingsperiode de Belgische en Luxemburgse zelfstandige opticiens te ontmoeten.”

David is 48 jaar, heeft 2 kinderen en in zijn vrije tijd vind je hem terug op het hockeyveld of op het water om te kitesurfen.