Dankjewel Rodenstock Sales Support, Dankjewel Nicole!

Het zal u niet ontgaan zijn dat Rodenstock vooruit gaat. De BIG Vision filosofie, gevolgd door de BIG EXACT en de BIG NORM lancering hebben hun doel niet gemist.

“Vandaag focussen we echter op de collega’s die hard aan het werk zijn om dit mee mogelijk te maken. Deze keer willen we onze Sales Support medewerkers in het zonnetje zetten.

De hele markt is het er over eens dat de Rodenstock Sales Support van uitzonderlijk niveau is. Geen enkele uitdaging is hen te groot, geen vraag gaan ze uit de weg. Altijd gaan ze tot het uiterste om jullie professioneel te bedienen.

Daarom willen wij, alle Rodenstock collega’s, ook hen via deze weg bedanken.

Binnenkort zal er spijtig genoeg ook een verandering plaatsvinden binnen onze sales support. Nicole, onze langst draaiende medewerkster, zal op pensioen vertrekken & moet daarom afscheid nemen van het Rodenstock team. Ook Nicole willen we via deze weg nog eens extra bedanken voor alle jaren van vriendelijkheid, hulpvaardigheid & verregaande kennis. We gaan je erg missen in ons team, maar hopen dat je ten volste van je pensioen gaat genieten!”