CooperVision nodigt u uit voor een seminar

Graag nodigt CooperVision & CooperVision Specialty EyeCare u uit om nader kennis te maken met hun en hun speciale contactlenzen.

Tijdens een inspirerende kennismakingsavond vertellen ze u graag over de vele mogelijkheden en innovaties binnen beide bedrijven. Zo komen myopie management en diverse oplossingen, zoals MiSight® 1 day, aan de orde en het managen van de behoeftes van uw dragers met Biofinity® toric multifocal.

U kunt kiezen om op een van de volgende data aanwezig te zijn:

  • 31 mei 2022 – regio Gent – Start: 18:30 – Eind: 21:00
  • 1 juni 2022 – regio Hasselt – Start: 18:30 – Eind: 21:00

Programma

  • Vanaf 18.30 uur kunt u aansluiten voor een hapje en drankje
  • Om 19.30 uur starten de presentaties onder de professionele leiding van Professional Service Manager Katherine Teblick & Myopie Management Manager Gabi Steenbekkers. Onderwerpen: producten en innovaties, marktinzichten, technologie & contactlenzen en nog veel meer.

Er is slechts plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Meldt u daarom nu aan via www.coopervision.be/nl of via deze QR-code.

In de week voorafgaand aan het evenement ontvangt u een herinnering met data, tijden en locaties. CooperVision volgt en respecteert de richtlijnen van de overheid met betrekking tot Covid-19.

Het team kijkt ernaar uit om u te ontmoeten tijdens een van de seminars!