Contactlens Nieuws Nederland LIVE!

We gaan langzaam terug uit de lockdown en weer terug naar de het ‘nieuwe normaal’. In de afgelopen periode, die hopelijk definitief achter ons ligt, heeft Johnson & Johnson Vision snel geschakeld en u een ruim aanbod van webinars voorgeschoteld, iets waarmee ze blijven doorgaan ook als dit allemaal achter de rug is. Ook dit mag worden gezien als het nieuwe normaal; digitaal je kennis up-to-date houden.

Wat is Contactlens Nieuws Nederland LIVE?

Sinds 2007 sponsort Johnson & Johnson Vision Contactlens Nieuws Nederland, de maandelijkse nieuwsbrief van Eef van der Worp. Deze nieuwsbrief vindt elke maand weer de weg naar vele vakgenoten die zo een update krijgen over de vele thema’s uit de wereld van de contactlens. Samen met Eef van der Worp wilt Johnson & Johnson dit nu ook gaan koppelen aan hun maandelijkse webinar programma.

Wanneer?

Vanaf juni zullen ze samen elke maand, na het verschijnen van de nieuwsbrief, een live discussie sessie organiseren waarin het thema uit de nieuwsbrief verder zal worden uitgediept aan de hand van wetenschappelijk nieuws en inzichten. Deze inzichten worden gepresenteerd door een vast panel bestaande uit Eef van der Worp, Marco van Beusekom en Greg Dingeldein en daarnaast, met regelmaat, gasten uit binnen- en buitenland.

De eerste aflevering zal plaatsvinden op 3 juni om 19:30 uur.

U kunt zich hier inschrijven!

jnjmeetings.zoom.us/meeting