Consument wil goede kwaliteit leesbril

Steeds meer mensen hebben een leesbril nodig, we hebben te maken met een vergrijzende samenleving. Vaak vinden ze een aankoop bij een opticien nog te voorbarig, te leeftijdsbevestigend, zeker voor jonge veertigers. “Ik moet aan de leesbril, nu ben ik oud”.

Vaak kopen deze consumenten daarom een kant-en-klare leesbril bij een discounter. Oud zijn doet dan ietsje minder pijn, hoogstens 5 euro. Heel jammer voor uw omzet. Daar kunt u verandering in brengen. Met ReadLoop leesbrillen.

‘Hurricane’

Een Parijse opticien en een designer ontwierpen samen een collectie leesbrillen van zeer goede kwaliteit. De monturen hebben mooie vormen, en zijn vervaardigd van hoogwaardige kunststof. De glazen zijn zeer helder en geven rustig zicht. Onze ervaring is dat consumenten graag een moderne, leuke kant-en-klaarleesbril kopen voor een prijs rond de 40 euro.

‘Legende’

Als een tussenstap naar een echte aangemeten bril. De verkoopprijs van ReadLoop bedraagt 34,95, een perfecte prijs, tussen op maat gemaakt en discounterbedragen.

The Reading Company, distributeur van ReadLoop, heeft jarenlange ervaring in de optiekbranche. Het betreft een zeer betrouwbaar bedrijf dat u een goede marge biedt en een optimale service.

Meer weten?

The Reading Company
Justine Smid | +31(0)26-363 84 59
info@thereadingcompany.nl