Charmant Z; De nummer 1 binnen premium titanium eyewear voor heren

Een geraffineerd Japans design met hypermoderne monturen van vederlichte materialen. Deze uiterst stijlvolle, hightech bril is ontworpen met het oog op ongekend, optimaal draagcomfort.

Drie nieuwe modellen completeren de CHARMANT Z-collectie. Deze moderne looks hebben een 3D uitstraling: op het voorstuk is een titanium blad vastgezet en de veren zijn versierd met klinknagels. Een slimme mix van titanium materialen biedt nog meer functionaliteit; bèta- en Z-titanium zorgen voor flexibiliteit, kracht en lichtheid. Bij het plaatsen van glazen op sterkte hoeven deze nieuwe monturen niet uit elkaar genomen of verhit te worden.

ZT19884

Dit CHARMANT Z-montuur combineert een superieure draagbeleving met tijdloze stijl in een gepolijste retro look. Het opvallende rond omrande montuur onderscheidt zich met een karakteristiek gelaagd voorstuk, een uitgesproken browbar en veren met klinknagels. Lichtheid en draagcomfort vormen het sterke punt van CHARMANT-Z en dit model maakt daar met zijn perfecte mix van gewichtloos titanium geen uitzondering op. Dit geraffineerde montuur, een opvallende look voor elk gezicht en elke gelegenheid, komt in drie smaakvolle tinten.

ZT19885

Fris je lentegarderobe op met dit geraffineerde nieuwe CHARMANT Z-accessoire. Dit door vintage geïnspireerde montuur, dat een combinatie is van stijl en functionaliteit, heeft een uniek gelaagd voorstuk. Het voelt extra licht aan dankzij de Z-titanium veren met trendy klinknagels, en bèta-titanium. De ergonomische neuspads verminderen de druk en verbeteren de pasvorm. Deze kosmopolitische herenbril komt in de klassieke tinten bruin, zwart en grijs.

ZT19886

Op zoek naar een bril die even goed voelt als hij er uitziet? Dan is dit mooie, minimalistische model van Charmant Z de juiste bril voor jou. Met de kenmerkende eigenschappen van het merk, zoals gewichtloos comfort, ergonomische neuspads en gladde oortips, trekt dit ranke montuur ook qua stijl alles uit de kast met zijn unieke gelaagde voorstuk en veren met 3D-klinknagels. De gedempte tinten blauw, grijs en zwart completeren dit hightech mannelijke statement.

Meer informatie

www.charmant.com