CHARMANT Europe vervangt hun jaarlijkse beurs door een virtueel concept

Een bezoek aan grote beurzen als Opti zorgt altijd voor nieuwe input en inspiratie, zeker in het begin van het jaar. Met het oog op de huidige Covid-19-pandemie en onze steeds veranderende wereld, zijn nieuwe en creatieve oplossingen nodig om klanten een dergelijke ervaring te bieden in 2021.

Veel beurzen worden momenteel afgelast of uitgesteld om de veiligheid van exposanten en bezoekers te waarborgen. Digitale evenementen worden daarom de laatste tijd steeds belangrijker. CHARMANT gaat deze uitdaging aan en zorgt voor een innovatieve oplossing. Het doel is om niet alleen een digitale rondleiding over de beurs mogelijk te maken, maar ook om real-time interactie, discussie en toegevoegde waarde voor bezoekers te creëren door het onderling verbinden van verschillende event modules in één speciale arena.

CHARMANT heeft een opwindende unieke beurservaring gecreëerd die opticiens nieuwe collecties laat ervaren op een manier die ze nog nooit eerder hebben gezien. Dit digitale mega event vindt plaats van 8 tot en met 10 januari 2021.

Ga naar www.styleshow-charmant.com/registration/ om uw exclusieve plek te reserveren.