Charmant by Caroline Abram introduceert twee nieuwe concepten

Charmant by Caroline Abram introduceert twee nieuwe concepten, de Vibrant en de Charming. Door de kwaliteit en technische precisie van Charmant Group te combineren met de vrouwelijke gevoeligheid van Caroline Abram, ontdek je in deze collectie de kenmerkende stijl van de ontwerper door middel van vormen en volumes, met behoud van de essentie van het merk CHARMANT. De 6 modellen in kleurrijk titanium, zijn even delicaat als fascinerend en bieden vrouwen een mooie, zeer lichte aanvulling voor het gezicht.

De Virbant

Katachtig & Stoutmoedig

Dit nieuwe concept benadrukt vrouwenogen met een elegant ontwerp en een kattenoogeffect. Het voorgestelde kleurenschema laat een mooi contrast zien tussen de bovenrand van het montuur en de veren. Elk montuur is gemaakt van titanium en is een heus modeaccessoire De oortips zijn licht en verfijnd om het montuur van een mooie afwerking te voorzien.

De Charming

Zon & lucht

De Charming onderscheidt zich door zijn sensuele rondingen en reliëfspel op het voorstuk. Deze nieuwe Charmant creatie van Caroline Abram, ‘zon en lucht’, zorgt voor een vleugje vrouwelijkheid en biedt vrouwen een chic mode-accessoire. De lichte en delicate oortips zorgen bij dit montuur voor een mooie afwerking.

Meer informatie

www.charmant.com