CHARMANT biedt unieke (Japans) titanium seminar

Wat maakt titanium nou zo bijzonder? Wellicht nu de juiste tijd om je verder te verdiepen in de technische en commerciële aspecten van dit bijzondere materiaal. Wat is bijvoorbeeld Japans puur titanium en wat zijn de voordelen ervan? Wat maakt het materiaal eigenlijk zo duurzaam? En hoe breng je de voordelen van titanium over op de consument?

Op deze vragen, en eventuele andere vragen die u heeft, geeft CHARMANT antwoord in hun uitgebreide CHARMANT titanium seminar. In deze seminar wordt ingegaan op diverse aspecten; van de oorsprong van het materiaal en het productieproces tot aan het eindproduct. CHARMANT legt het verschil tussen Japans titanium en titanium van een andere oorsprong uit en laat u de unieke titanium materialen en titanium legeringen zien die CHARMANT gebruikt. En vooral belangrijk: hoe u kunt profiteren van deze informatie voor uw dagelijkse werkzaamheden in uw winkel.

De CHARMANT titanium seminar kan bij u in de winkel of bij CHARMANT op kantoor gegeven worden, uiteraard worden de RIVM richtlijnen gevolgd. Wilt u het liever op afstand? Dat kan ook, CHARMANT kan de seminar ook online via Zoom aanbieden!

Indien u interesse heeft, neem dan contact op met de rayonmanagers:

CHARMANT Noord Nederland: Erik Jonkeren – tel. 06-43040131 – erik.jonkeren@charmant.eu CHARMANT Zuid Nederland en Vlaanderen: Michelle van Tol – tel. 06- 21854888 -michelle.van.tol@charmant.eu