Bollé. For sport, for life.

Geen compromissen tussen prestaties en comfort bij Bollé. Het bewijs hiervan is de nieuwste versie van de gedurfde CHRONOSHIELD met de nieuwste Phantom-glas technologie. Een extra breed gezichtsveld, speciaal ontworpen voor de beste bescherming tegen condens, wind en stof én beschikbaar met correctieglazen.

Bollé werkt bij de ontwikkeling steeds samen met professionals. Bij de moderne LIGHTSHIFTER hebben de wielrenners van AG2R La Mondiale geholpen. Zij zorgden samen voor een extreem licht model met de perfecte stabiliteit voor alle soorten actie. LIGHTSHIFTER is beschikbaar met zowel optische clip of met glazen op sterkte.

Bollé investeert, samen met echte specialisten, dus voortdurend in de beste technologieën en het hoogste comfort. Daarnaast willen ze er ook gewoon zijn voor iedereen. Voor de casual Bollé drager tot en met de meest fervente sporters. Daarom omvat deze allround collectie: lifestyle zonnebrillen, een scala aan fietsbrillen en een prachtig aanbod voor verschillende andere sporten zoals tennis, golfen, zeilen, …

Het is steeds mogelijk om Bollé ook op sterkte te bestellen via de eenvoudige bestelmodule op onze site. Daar kunt u een overzicht terugvinden van alle mogelijke modellen met de correcte stockweergave en kunt u ook de glazen en de prijzen laten berekenen.

Meer weten?

Wilt u de collectie van Bollé ontdekken of uw aanbod verder uitbreiden? Aarzel dan niet om een afspraak te maken met onze vertegenwoordigster Elisabeth Joos via 0484/87 85 60 of per mail.